Γνωρίστε την Ομάδα

Συλλέγουμε χρήματα για καλούς σκοπούς.

“All we need is you” is a self-descriptive project in which (you) people help us raise money to help others. We also need (you) celebrities to make this possible. All we need is you.. let’s do it together!

About

All We Nees is You

Τι είναι ένας Αγώνας?

Ο Αγώνας είναι ένας διαγωνισμός crowdfunding φιλανθρωπίας. Οι Αγώνες είναι ανοιχτοί στο κοινό και μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε.

Πως συμμετέχω?

Διάλεξε έναν από τους διαθέσιμους Αγώνες και κάνε μια δωρεά ενός ποσού της επιλογής σου. Το ποσό της δωρεάς μεταφράζεται σε πόντους που θα χρησιμοποιηθούν αργότερα για την κλήρωση του νικητή.

Που θα πάνε οι δωρεές σου?

Τα χρήματα που μαζεύονται πηγαίνουν σε γνωστούς μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς που χρησιμοποιούν αυτά τα λεφτά για καλό σκοπό. Κάθε Αγώνας ανακοινώνει με ποιον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό θα συνεργαστεί και τι θα γίνονται τα χρήματα που μαζεύονται.

Ποιο είναι το κίνητρο?

Εκτός του ότι κάνεις μια δωρεά για καλό σκοπό, στο τέλος κάθε Αγώνα ένας νικητής ανακοινώνεται μετά από κλήρωση. Ο τυχερός ή τυχερή λοιπόν θα περάσει χρόνο με τον αγαπημένο του celebrity, με διαφορετικό τρόπο σε κάθε Αγώνα!

Λίγα λόγια..

Πιστεύουμε ότι το να βοηθάς τους άλλους είναι αναγκαίο για να ζεις σε μια υγιή κοινωνία. Πιστεύουμε επίσης ότι είναι υπευθυνότητα του καθενός να παίρνει θέση και να δρα από μόνος του. Τέλος, πιστεύουμε ότι το να βοηθάς και να παίρνεις θέση δεν πρέπει να περιορίζεται στις παραδοσιακές μεθόδους φιλανθρωπίας. Έτσι δημιουργήσαμε αυτό το έργο. Για να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο σε όλους μας να βοηθούμε τους υπόλοιπους.

 

 

 

Nikolas Dervenis
Product Owner
All We Need is You